Stam

De Stam (ook wel roverscouts genoemd) is een zelfstandige groep van jongeren tussen de 18 en 23 jaar (met een mogelijkheid van overvliegen naar de plusscouts vanaf 21 jaar). Bij de Kon-Tiki Stam heb je geen begeleiding meer en worden alle activiteiten zelf georganiseerd. Deze bestaan uit elke week opkomst van 9:30 tot 12:30 op de Walderick in Tienhoven waarbij verschillende activiteiten worden ondernomen, zoals koken, projecten, creatief bezig zijn of andere uitdagingen. Daarnaast wordt elk jaar een introductieweekend aan het begin van het seizoen én een week zomerkamp naar het buitenland aan het einde van het seizoen ondernomen. In het seizoen worden tussendoor verschillende uitstapjes en weekend-trips georganiseerd. Ook organiseren we graag feesten waarbij we andere scoutinggroepen uitnodigen en bezoeken we graag de evenementen voor 18+ leden door heel Nederland. Als uniform dragen wij onze eigen Stamtrui, met de Stam-kleuren (rood & zwart), voornaam en het Kon-Tiki Stam logo. 

Wil je meer weten of een keertje komen kijken? Volg ons op Instagram (of Facebook) onder @kontikistam of vul het contactformulier onderaan de pagina in.

Tot snel!

Interesse?

Wil je meer informatie ontvangen of vrijblijvend een keertje komen kijken? Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.


    Ik wil graag meer informatie over mijn leeftijdscategorie.

    Ik wil graag een keertje komen kijken.

    Ik heb interesse in landscouting

    Ik heb interesse in waterscouting